G Scale Model Train Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Premium Member
Joined
·
5,510 Posts
Yes it did... I clicked on the link and it opened Windows Media Player... Then it indicated "Downloading" for about a minute or two, then indicated "Buffering xx%" for a bit over a minute whilst updating the "xx%" by 1 to 3 percent per second.

Then it played a 10 second video of some G-gauge track and flowers.

A wee bit dissappointing for a 3 minute download, but yes, it did work. ;-)
 

·
Registered
Joined
·
80 Posts
Discussion Starter #3
Posted By Semper Vaporo on 08 Apr 2011 01:40 PM
Yes it did... I clicked on the link and it opened Windows Media Player... Then it indicated "Downloading" for about a minute or two, then indicated "Buffering xx%" for a bit over a minute whilst updating the "xx%" by 1 to 3 percent per second.

Then it played a 10 second video of some G-gauge track and flowers.

A wee bit dissappointing for a 3 minute download, but yes, it did work. ;-)

Sorry for the long wait, I was just seeing if what I did would work.
Thanks for checking for me.
Richard
 

·
Super Modulator
Joined
·
20,517 Posts
It tried to run quicktime, and quicktime cannot seem to play it. Just downloaded to my desktop (5 seconds) and ran it.

Semper, are you on dial up or something?

Greg
 

·
Premium Member
Joined
·
5,510 Posts
Posted By Greg Elmassian on 08 Apr 2011 06:58 PM
It tried to run quicktime, and quicktime cannot seem to play it. Just downloaded to my desktop (5 seconds) and ran it.

Semper, are you on dial up or something?

Greg

Nope, not dial-up... DSL. I tried it twice when I posted above and both times it took a similar time, but I just tried it again and it took 6 seconds and it was playing. Just silly network slowness, I guess.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top