G Scale Model Train Forum banner

1 - 16 of 16 Posts

·
Premium Member
Joined
·
260 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I also can not access my web space. Says wrong password ect.
 

·
Premium Member
Joined
·
911 Posts
Hi,
Just a thought, have you slightly changed your name etc, in your profile, and re-sync'ed the system? That is what Shad said needed to be done, then you need to wait a couple of hours to allow it to work.

I have just tried mine (which has been done) and that works OK.
 

·
Premium Member
Joined
·
260 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Am I understanding this right that I need to change my name in my profile? Also , what is meant by re-sync'ed the system?
 

·
Premium Member
Joined
·
260 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Hi Bill, I still can't get to my web space!!!!!!
How you coming on your railroad?
I visited Andre' Schofield up in Minnesota the week after the 4th of July and told him about you up in the Sioux City area. He said we should get together some time. He is a member here and has a nice layout above his garage. I enjoyed the visit.
 

·
Premium Member
Joined
·
203 Posts
Posted By leonpete on 07/23/2008 9:12 PM
I also can not access my web space. Says wrong password ect.




I am having the same problem. /DesktopModules/NTForums/themes/mls/emoticons/crazy.gif:)
 

·
Premium Member
Joined
·
1,704 Posts
* Go to your MLS Account Profile, by clicking the Manage Account menu item on the Members menu.
* Make a change in the First Name: or Last Name: fields
* Then click the Update link at the bottom of the screen
* Then wait for a while (about 2 hours) and try to access your 1st Class web space.
* Remember however, that the SYNC process is only run once every two hours so give it a chance to do its job.
 

·
Premium Member
Joined
·
260 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Hey thanks Jim, That worked for me!!!!!!!!
I can now access web space.
 

·
Premium Member
Joined
·
4,716 Posts
hehe I've done similar silly things;)
 
1 - 16 of 16 Posts
Top