G Scale Model Train Forum banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Premium Member
Joined
·
364 Posts
I thought I would help Andy .........................
link attempt 1
link attempt 2
link attempt 3
nevermind /DesktopModules/NTForums/themes/mls/emoticons/crying.gif" border=0>
 

·
Premium Member
Joined
·
203 Posts
I am having trouble sending the picture link. It needs to start with < and then the rest of it. img src="URL"> Replace URL with where your picture is at and it will go. It is only good for individual pics.
 

·
Premium Member
Joined
·
54 Posts
Discussion Starter #6
Barry,

The link up there is for a forum entry.... there are a few pictures in it, along with descriptions.... It's not just one picture..
appreciate the help, tho.... thanks....

Andy
 

·
Premium Member
Joined
·
687 Posts
To make a link active assuming it is a url ... just use [*url]the desired url[/url] without the star of course

To make a single pic display use the [*img]pic addy[/img] tags

This should be resolved shortly as Shad is working on an enhanced text editor.

Regards .. Doug
 

·
Premium Member
Joined
·
1,767 Posts
Posted By lownote on 09/19/2008 6:56 AM
I'll try
http://www.largescalecentral.com/LSCForums/viewtopic.php?id=9563

Nope, that didn't work
I tried the "A HREF" HTML tag--no dice
The software for this site is consistently irritating and hard to use.



You left out the space between the a and the href. i fixed it for you.
 

·
Premium Member
Joined
·
348 Posts
WOW! Now that's some significant work. Wish I had that much space to do that! That long tall bridge is going to be great. Can't wait to see it when it is done!
 

·
Premium Member
Joined
·
391 Posts
It's looking good Andy, see you next week and I bet you have new pictures.

Henson
 
1 - 12 of 12 Posts
Top